WAAROM EEN SAAB YOUNGTIMER LEASEN ?

IN NEDERLAND HEBBEN WE EEN UNIEKE EN FINANCIEEL GUNSTIGE BIJTELLINGSREGELING VOOR AUTO’S VAN MINIMAAL 15 JAAR OUD.
Rijdt u deze zogenaamde ‘youngtimer’ zakelijk, dan bedraagt uw bijtelling maar 35 procent over de relatief zeer lage dagwaarde. Bij Saab Youngtimer Lease gebruiken we de solide Saab 9-5 als basis om u een luxe, veilige en snelle leaseauto aan te kunnen bieden. Met een maandelijkse bijtelling van ongeveer €80,00 is het privégebruik van uw leaseauto helemaal legaal afgedekt. U kunt natuurlijk zélf een 15 jaar oude Saab aanschaffen, maar wij kunnen u door ons concept geheel ontzorgen en absolute zekerheid bieden dat uw auto u niet in de steek laat.
WAT MAAKT ONZE SAABS ZO UNIEK?
Bij Saab Youngtimer Lease leaset u niet zomaar een 15 jaar oude occasion, maar een zo goed als nieuwe auto. We vervangen namelijk ALLE slijtagedelen door nieuwe onderdelen. U kunt genieten van een nieuwe motor (onderblok en cilinderkop) met nieuwe turbo, nieuw gasklephuis, nieuwe Direct Ignition-cassette, nieuw inlaatspruitstuk, een nieuwe handgeschakelde versnellingsbak (met nieuwe koppeling en drukgroep) of een nieuwe automaat. Ook de dynamo, veren, schokbrekers, remmen, stuur, airbags, dynamo, startmotor, wielen, banden en zelfs de uitlaat vervangen we door nieuwe, ORIGINELE fabrieksonderdelen. Deze kwamen voor ons beschikbaar na het trieste faillissement van Saab eind 2011.
HOE VINDEN WE UW SAAB?
Samen met u gaan we op zoek naar de Saab zoals u die graag wilt hebben. Kleur, estate of sedan, handbak of automaat, stof of leer, schuifdak, gewenst vermogen etc. Graag stellen we samen met u uw wensenlijstje samen. Vervolgens gaan we in heel Europa op zoek naar geschikte kandidaten. Daarnaast kunnen we uw Saab 9-5 van allerlei aftermarket accessoires voorzien waaronder meer vermogen, een standkachel, trekhaak en tal van andere zaken. Alles geheel afhankelijk van uw wensen en uw budget. Voordat we uw Saab 9-5 afleveren onderwerpen we hem aan een strenge keuring aan de hand van een uitgebreide checklist. Wij laten niets aan het toeval over.
WAAROM EEN SAAB?
Saab bouwde tijdloze auto’s. Een exemplaar van 15 jaar of ouder is nog steeds een chique verschijning in het hedendaagse verkeer. Niet voor niets dat architecten, stylisten en artsen de vormgeving zo appreciëren. Ook de veiligheid is een belangrijk aspect. Zelfs 15 jaar na dato staan de veiligheidsvoorzieningen van de Saab 9-5 op een hoog niveau. Niet voor niets gold bij Saab het adagium: ‘Saab first in safety’. Uw 9-5 heeft standaard ABS, vier airbags (in stuur, dashboard en in beide voorstoelen), uitgekiende kreukelzones voor en achter en een ultrastijve veiligheidskooi. Bovendien beschikken de voorstoelen over, ook naar huidige maatstaven, revolutionaire antiwhiplash hoofdsteunen.
SAAB YOUNGTIMER LEASE EN HET MILIEU.
Een 15 jaar oude auto heeft in de regel een hogere CO2-uitstoot dan een moderne auto. Wij monteren in al onze auto’s echter de laatste generatie van de B235E- of B235R-motor die de fabriek verlieten in 2010 en voldoen aan de Euro5-norm – die pas begin dit jaar door Euro6 is opgevolgd. Het spreekt voor zich dat deze motoren wezenlijk moderner zijn dan de eerste generatie van de 9-5-motor. Bovendien adviseren wij onze klanten een LPG-installatie in te bouwen. LPG heeft namelijk een aanmerkelijk schonere verbranding dan diesel of benzine. Bovendien vervangen wij de oude motorsoftware door die van de laatste generatie. Onze motoren zijn met een kleine aanpassing bovendien geschikt om op E85 bio-ethanol te rijden waardoor er eveneens minder schadelijke emissies uit de uitlaat komen. Ons Saab Youngtimer Leaseconcept is de ultieme vorm van slimme recycling. Vele tonnen CO2 worden bespaard omdat wij en u deze auto’s een tweede leven gunnen en er geen nieuwe hoeft te worden gebouwd. U rijdt niet alleen een fiscaal aantrekkelijke youngtimer, maar u bent tevens milieubewust en u maakt een fantastisch statement richting uw zakenpartners, vrienden en kennissen. Uw 9-5 zal overigens zonder problemen aan de strenge Duitse regels voldoen en de groene milieustickers verwerven zodat u in iedere Duitse stad kunt rijden.