Ontzorgen

Wij willen u met uw leaseauto ontzorgen

Door de auto uit te rusten met nieuwe, originele Saabonderdelen bieden wij u nagenoeg 100% betrouwbaarheid. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om u te ontzorgen. Daarom bieden wij u:

Pechhulp

Standaard is uw Saab voorzien van KNAC pechhulpservice. Bovendien bieden we u binnen 24 uur vervangend vervoer aan als blijkt dat reparatie van uw auto veel tijd in beslag gaat nemen. Optioneel kunnen we u extra zekerheid garanderen door al binnen 6 uur in Nederland vervangend vervoer aan te bieden.

Red Carpet Service

Wanneer uw Saab voor een onderhoudsbeurt, reparatie of andere reden naar onze vestiging in Meppel gebracht moet worden, kunt u hier een afspraak voor inplannen. Ons vaste team van gepensioneerde piloten komt dan met vervangend vervoer naar u toe zodat u mobiel blijft. Vervolgens streven wij er naar om uw auto een werkdag later weer aan u te overhandigen 

Er is overal aan gedacht

Tankpas

We kunnen uw auto voorzien van een MKB brandstofpas. Uw krijgt uw brandstofnota’s gespecificeerd met de BTW reeds uitgesplitst. Geen uitzoekerij meer, maar een helder overzicht van uw brandstofkosten.

Al het onderhoud is inbegrepen

Het onderhoud van de Saab is inbegrepen in het leasecontract, dus kosteloos voor de leaserijder. 

Saab Youngtimer Lease is een kleinschalig bedrijf. Wij vinden het erg belangrijk om aan al onze klanten persoonlijke aandacht te besteden, zodat we van de wensen van de klant op de hoogte zijn en hier zo goed mogelijk op aan kunnen sluiten.

Bandenservice

U kunt ervoor kiezen om in de winter op winterbanden en in de zomer op zomerbanden te rijden. Wij leveren u twee complete bandensets (band met velg) en slaan de ongebruikte set op in ons bandenhotel. U kunt in de herfst en lente bij ons langskomen, dan wisselen wij kosteloos uw banden.

996826_10151527707371818_1187132047_n