De mogelijkheden zijn eindeloos

Bij Saab Youngtimer Lease zijn er enorm veel mogelijkheden om uw nieuwe youngtimer zo passend mogelijk te maken, bijvoorbeeld via een full operational lease constructie. Neem gerust een kijkje tussen de vele opties en kies wat u aanspreekt. De volgende pagina’s laten slechts een aantal opties zien: mocht u meer willen, kunt u contact met ons opnemen over de extra opties.

Onderscheidend vermogen.

Tot wel

pk vermogen
Nm koppel
liter laadruimte

 

De 9-5 SportWagon

De 9-5 SportWagon heeft een laadruimte tot 1500 liter. Hierdoor leent de estate zich er uitstekend voor om bijvoorbeeld uw honden achterin te vervoeren. Heeft u grotere ladingen? Geen enkel probleem, klap de achterbank naar beneden en maak gebruik de volledige ruimte. Daarnaast kunt u ook een deel inklappen zodat u tegelijkertijd alsnog meerdere personen kunt vervoeren.

Saab 9-5

We geven u twee keuzes…

praktisch of praktisch?

Saab 9-5 sedan

 

De 9-5 SportSedan

Als u meer van sportief rijden houdt, is er de 9-5 SportSedan. Naast dat de auto een stugger chassis heeft, is de auto tijdens het rijden ook stiller. Dit komt doordat er geen grote open laadruimte is. Beide carrosserievormen zijn verkrijgbaar met een handgeschakelde- of automatische transmissie met vijf versnellingen.

De kleur.

 

Smaak en kleur

Naast dat u allerlei keuzes heeft wat betreft de technische mogelijkheden, kunt u zelf ook de kleur van uw youngtimer bepalen. Gaat u voor een sportieve, moderne of warme uitstraling? Kies zelf de kleur die bij uw smaak past. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor normale of metallic lak.

Kleurkeuze

De meest voorkomende kleuren

Jet Black

 

 

Steel Grey

 

 

 

 

Glacier Silver

 

 

 

 

Laser Red

 

 

 

 

Scarabee Green

 

 

 

 

Midnight Blue

 

 

Saab 9-5 wagon

 

Of kies uw eigen kleur

Naast de kleuren die Saab standaard leverde, geven wij u ook de mogelijkheid om zelf een kleur te kiezen voor uw auto. Heeft u een bepaalde kleur van een ander automerk altijd al zo mooi gevonden? Maak uw droom waarheid en laat uw 9-5 in die exacte kleur spuiten.

Maar dacht u nou écht…

…dat dit alles was?