De krachtbron

Motorblok

Standaard plaatsen wij een nieuwe 2 liter 4 cilinder benzinemotor, maar in overleg kan er ook een gereviseerde motor gemonteerd worden.

We kiezen er bewust voor om een gereviseerde of nieuwe motor te plaatsen om het risico op pech af te nemen. U heeft uw auto tenslotte nodig voor uw werk en wilt niet onnodig stil staan.

Vermogen

De auto’s met 2 liter motor worden standaard geleverd met 150, 175 of zelfs 210 pk. De keuze is aan u.

Als dit niet genoeg voor u is, kunnen wij het motorvermogen ook een draai geven. Dit betekent dat u een vermogen kunt hebben tot 345 pk. Hoe doen wij dat? Wij plaatsen een ander type turbo, een uitlaat met een grotere diameter en een softwareupgrade van het motormanagement.


Transmissie

Als versnellen voor u een automatisme moet zijn dan hebben wij voor u een nieuwe  automaat klaarstaan. Deze wordt standaard gemonteerd.

Houdt u er meer van om het vermogen zelf in de hand te hebben? Dan hebben wij ook de optie voor een handgeschakelde transmissie.

Maar dacht u nou écht…

…dat dit alles was?

Interieur

De plek waar u uw tijd gaat doorbrengen: de cockpit. Bij Saabyoungtimerlease kunt u het interieur helemaal naar wens samenstellen.

Interieur

Klik op de knop om door te gaan naar de Interieur-pagina

Klik hier

Exterieur

Het uiterlijk van uw auto is minstens zo belangrijk. Kies uit onze selectie kleuren en velgen.

Exterieur

Klik op de knop om door te gaan naar de Exterieur-pagina.

Klik hier

Krachtbron

Wij bieden u veel keuze wat betreft de krachtbron van uw auto. Zo kunt u kiezen voor een automatische of handmatige transmissie en een groot aantal motoren.

Krachtbron

Klik op de knop om door te gaan naar de Krachtbron-pagina.

Klik hier