Welkom aan boord

De cockpit

Het interieur in de Saab 9-3 is als een cockpit rondom u ontworpen. De meest gebruikte knoppen en schakelaars zijn binnen handbereik en u hebt een goed zicht op de instrumenten en de weg vóór u. Innovatieve oplossingen zoals het unieke Saab Night Panel helpen u om goed geconcentreerd te blijven en dus om veiliger te rijden.

Schermafdruk 2018-06-29 13.05.25

Tijdloos

Ondanks het feit dat de Saab 9-3 inmiddels al 15 jaar ervaring heeft, is de auto uitgerust met luxe opties die tegenwoordig nog niet standaard zijn op elke auto, zoals Dual-Zone airconditioning, cruise control en stoelverwarming.

Ergonomisch

De cockpit van de 9-3 is op zo’n manier ingedeeld, dat de knoppen zijn waar u ze verwacht. Hierdoor hoeft u nooit te zoeken en kunt u uw ogen beter op de weg houden. Bovendien is het dashboard naar u toe gericht wat het bediening bijzonder vanzelfsprekend maakt.

Night Panel

Vergemakkelijkt het rijden in het donker. Met één druk op de knop wordt alle dashboardverlichting van het dashboard -behalve die van de snelheidsmeter- gedimd. Zodra er iets gebeurt wat u moet weten, licht het betreffende instrument weer op.

Kies in een handomdraai uw favoriete stuurLederen stuur met walnoothouten inlegstukken

Geperforeerd lederen sportstuur

Lederen Maptun sportstuur 

Bij ons kunt u kiezen uit een ruim aanbod van sturen

Bij Saab Youngtimer Lease kunt u kiezen uit een groot aantal lederen sturen, bijvoorbeeld:

– stuur met walnoothout of pianoblack als inlegstukken
– sportstuur met optioneel geperforeerd leer
– Maptun sportstuur met optioneel geperforeerd leer
– traditionele lederen sturen zonder inlegstukken

Meer soorten sturen zijn mogelijk in overleg.

Saab en Comfort

Twee woorden, één betekenis.

Saab en comfort zijn onafscheidelijk. Altijd heeft Saab een goed gevoel gehad voor comfort, om op deze manier uw reis te verbeteren en u zo uitgerust mogelijk op uw bestemming te brengen. Bijna alle Saabs 9-3 hebben standaard stoelverwarming, bovendien zijn de stoelen ook te krijgen met stoelventilatie en massagefunctie. Dit is zowel voor als achter mogelijk.

U kunt bij ons uw leer krijgen in verschillende kleuren, zoals zwart, bruin, beige en zelfs wit. Naast dit kunt u ook de kleur stiksels kiezen.

Maar dacht u nou écht…

…dat dit alles was?

Interieur

De plek waar u uw tijd gaat doorbrengen: de cockpit. Bij Saabyoungtimerlease kunt u het interieur helemaal naar wens samenstellen.

Interieur

Klik op de knop om door te gaan naar de Interieur-pagina

Klik hier

Exterieur

Het uiterlijk van uw auto is minstens zo belangrijk. Kies uit onze selectie kleuren en velgen.

Exterieur

Klik op de knop om door te gaan naar de Exterieur-pagina.

Klik hier

Krachtbron

Wij bieden u veel keuze wat betreft de krachtbron van uw auto. Zo kunt u kiezen voor een automatische of handmatige transmissie en een groot aantal motoren.

Krachtbron

Klik op de knop om door te gaan naar de Krachtbron-pagina.

Klik hier