Uw visitekaartje

Maak uw auto af.

De keuze is aan u. Met ons ruime assortiment aan originele velgen kunt u uw auto helemaal naar uw eigen smaak configureren. Ook kunt u kiezen hoe het uiterlijk van uw auto eruit komt te zien.

alu31
alu29
alu39
alu62
alu88
alu90

Waar heeft u een neusje voor?

Er is veel keus

Bij ons kunt u zelf kiezen hoe de auto eruit komt te zien, hiermee bedoelen wij de voor- en achterkant. Saab leverde destijds meerdere opties voor het uiterlijk van de 9-3, dit zorgt voor veel keus.

De Saab 9-3 ‘Sport Sedan’ kwam in 2003. De eerste nieuwe Saab in een relatief lange tijd. Dit model werd voortgezet tot en met 2008, waar er een grote facelift kwam. De voor- en achterkant plus het interieur kregen een grote opknapbeurt waardoor de auto weer een aantal jaren meekon. In 2012 werd de 9-3 opnieuw gefacelift, en op de markt gebracht als ‘Griffin’.

Saab 9-3 SportCabrio

MY03 Aero

MY08 Aero

MY12 Aero ‘Griffin’

Maar dacht u nou écht...

...dat dit alles was?

Interieur

De plek waar u uw tijd gaat doorbrengen: de cockpit. Bij Saabyoungtimerlease kunt u het interieur helemaal naar wens samenstellen.

Interieur

Klik op de knop om door te gaan naar de Interieur-pagina
Klik hier

Exterieur

Het uiterlijk van uw auto is minstens zo belangrijk. Kies uit onze selectie kleuren en velgen.

Exterieur

Klik op de knop om door te gaan naar de Exterieur-pagina.
Klik hier

Krachtbron

Wij bieden u veel keuze wat betreft de krachtbron van uw auto. Zo kunt u kiezen voor een automatische of handmatige transmissie en een groot aantal motoren.

Krachtbron

Klik op de knop om door te gaan naar de Krachtbron-pagina.
Klik hier