De mogelijkheden zijn eindeloos

Bij Saab Youngtimer Lease zijn er enorm veel mogelijkheden om uw nieuwe youngtimer zo passend mogelijk te maken. Neem gerust een kijkje tussen de vele opties en kies wat u aanspreekt. De volgende pagina’s laten slechts een aantal opties zien: mocht u meer willen, kunt u contact met ons opnemen over de extra opties.

Onderscheidend vermogen.

Tot wel

pk vermogen
Nm koppel
km/u als topsnelheid

 

De 9-3 SportSedan

Het kleine broertje van de Saab 9-5: de Saab 9-3 SportSedan. Geïntroduceerd in 2003 en in productie geweest tot en met 2012. De Saab 9-3 SportSedan heeft een modern en goed chassis dat mogelijkheid biedt voor erg veel opties. Denk hierbij aan meesturende koplampen, moderne 2-liter turbomotoren en xenon-verlichting.

Saab 9-3 Sportsedan

We geven u twee keuzes...

sportiviteit of zonovergoten?

Saab 9-3 SportCabrio

 

De 9-3 SportCabrio

De ultieme ervaring. Breng open lucht en rijden samen met de Saab 9-3 SportCabrio. De 9-3 SportCabrio beschikt over een elektrisch neerklapbaar stoffen dak. Dit dak verdwijnt compleet uit het zicht in slechts 20 seconden. Hiermee kunt u optimaal genieten van de zon.

De kleur.

 

Smaak en kleur

Naast het feit dat u allerlei keuzes heeft wat betreft de technische mogelijkheden, kunt u zelf ook de kleur van uw youngtimer bepalen. Gaat u voor een sportieve, moderne of warme uitstraling? Kies zelf de kleur die bij uw smaak past. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor normale of metallic lak.

Kleurkeuze

De meest voorkomende kleuren

Jet Black

Steel Grey

Glacier Silver

Laser Red

Cosmic Blue

Nocturne Blue

Saab 9-3 SportCabrio

 

Of kies uw eigen kleur

Naast de kleuren die Saab standaard leverde, geven wij u ook de mogelijkheid om zelf een kleur te kiezen voor uw auto. Heeft u een bepaalde kleur van een ander automerk altijd al zo mooi gevonden? Maak uw droom werkelijkheid en laat uw 9-3 in die exacte kleur spuiten.

Maar dacht u nou écht...

...dat dit alles was?

Interieur

De plek waar u uw tijd gaat doorbrengen: de cockpit. Bij Saabyoungtimerlease kunt u het interieur helemaal naar wens samenstellen.

Interieur

Klik op de knop om door te gaan naar de Interieur-pagina
Klik hier

Exterieur

Het uiterlijk van uw auto is minstens zo belangrijk. Kies uit onze selectie kleuren en velgen.

Exterieur

Klik op de knop om door te gaan naar de Exterieur-pagina.
Klik hier

Krachtbron

Wij bieden u veel keuze wat betreft de krachtbron van uw auto. Zo kunt u kiezen voor een automatische of handmatige transmissie en een groot aantal motoren.

Krachtbron

Klik op de knop om door te gaan naar de Krachtbron-pagina.
Klik hier